Optreden Morrissey in Nijmegen voorlopig niet in gevaar Optreden Morrissey in Nijmegen voorlopig niet in gevaar

Oud-Smith voorman stortte in tijdens optreden

, Atze de Vrieze

Optreden Morrissey in Nijmegen voorlopig niet in gevaar

Oud-Smith voorman stortte in tijdens optreden

Atze de Vrieze ,

Nederlandse Morrissey-fans hoeven zich voorlopig geen zorgen te maken. De Britse zanger stortte dit weekend in tijdens een optreden in Swindon en werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. “Het lijkt erop dat de tour gewoon door gaat”, zegt een woordvoerder van Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen.

Oud-Smith voorman stortte in tijdens optreden

Nederlandse Morrissey-fans hoeven zich voorlopig geen zorgen te maken. De Britse zanger stortte dit weekend in tijdens een optreden in Swindon en werd in allerijl met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis gebracht. Het optreden van maandagavond in het Britse Bournemouth gaat op advies van de dokter niet door.

“Het lijkt erop dat de rest van de tour gewoon door gaat”, zegt een woordvoerder van Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen, waar Morrissey 9 november optreedt. “Inmiddels is daar ook een officieel statement over. Wij hebben in elk geval zeker geen bericht van een afgelasting ontvangen. Het zou zonde zijn als het niet door gaat, want de mensen komen overal vandaan hier naartoe voor het concert.”

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12