Club 3VOOR12: late night met Daily Bread en Stateless Club 3VOOR12: late night met Daily Bread en Stateless

Gastenlijst open

, Redactie 3VOOR12

Club 3VOOR12: late night met Daily Bread en Stateless

Gastenlijst open

Redactie 3VOOR12 ,

Geen gastenlijstplekken kunnen bemachtigen voor White Lies? De gastenlijst voor de exclusieve showcase in Desmet was vanmiddag schrikbarend snel vol. Gelukkig kunnen we je meteen blij maken met twee nieuwe Club 3VOOR12-avonden. Donderdag 22 en vrijdag 23 oktober kun je in Desmet terecht bij de opnames.

Gastenlijst open

Geen gastenlijstplekken kunnen bemachtigen voor White Lies? De gastenlijst voor de exclusieve showcase in Desmet was vanmiddag schrikbarend snel vol. Gelukkig kunnen we je meteen blij maken met twee nieuwe Club 3VOOR12-avonden. Donderdag 22 en vrijdag 23 oktober (na White Lies) kun je in Desmet terecht bij de opnames. Het programma is als volgt:

Donderdag 22 oktober 20:30

C-Mon & Kypski

Op album nummer vier heeft C-Mon & Kypski opnieuw een nieuw genre uitgevonden: psychedelische balkanhardrock. Klinkt onwaarschijnlijk, maar niet als je de geschiedenis van het Utrechtse kwartet hebt gevolgd. We Are Square is geen album vol gastbijdragen: deze keer nemen C-Mon & Kypski alle vocalen zelf voor hun rekening. Het avontuur is gebleven. Het nieuwe album komt 23 oktober uit en staat nu al in de Luisterpaal.

Nobody Beats The Drum
Jori, de man met de mooiste snor van C-Mon & Kypski, is ook een van de drijvende krachten achter Nobody Beats The Drum. Al jaren een van de grote geheimen uit de Utrechtse Boemklatsch hoek, maar sinds dit jaar hun debuutalbum Beats Work verscheen maken ze clubs in heel Nederland onveilig. Naast C&K toetsenist Jori Collignon bestaat NBTD uit dj Sjam Sjamsoedin en VJ Rogier van der Zwaag.Vrijdag 23 oktober 22:30

Stateless

Volgende week staat Amsterdam in het teken van het nachtleven. 3VOOR12 haakt aan in Desmet. Op het programma staat de live dance-act Stateless. En live is dan ook echt live: met synthesizers, samplers, bas en drums. Hun debuutalbum verscheen twee jaar terug op het toonaangevende label !K7. Album nummer 2 is in de afrondingsfase.

Daily Bread
Ook rockband Daily Bread heeft dansschoenen in de kast staan. Met hun debuutalbum Well, You’re Not Invited op zak is de jonge, speelse versie van zZz volwassen. Zonder zijn jeugdigheid te verliezen natuurlijk.

De gastenlijsten voor deze twee avonden gaan open op vrijdag 16 oktober om 15:00 uur. Let op: voor de lijst open gaat, staat er al bij dat hij vol is. Verwarrend, maar we kunnen je garanderen dat de lijst echt pas op de afgesproken tijd open gaat.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12