Voorgenieten: exclusieve sessies en sfeerverslagen van Pinkpop online

onder andere Starsailor, regenlaarzen, Opgezwolle en Jamie Lidell

Marijke Ursem ,

Nagenieten is leuk, maar voorgenieten is minstens zo belangrijk. Om nu alvast in de Pinkpopstemming te komen heeft 3VOOR12.TV flink lopen graven in het archief. De leukste, grappigste en meest bijzondere sessies en sfeerimpressies die we tegen kwamen staan nu nog een keer online.

onder andere Starsailor, regenlaarzen, Opgezwolle en Jamie Lidell

Sinds jaar en dag doet 3VOOR12 verslag van de grote Nederlandse festivals, en dus natuurlijk ook van Pinkpop. En dat zijn niet alleen interviews met bandjes en concertregistraties, maar ook exclusieve backstage sessies en sfeerverslagen. Om nu alvast in de Pinkpopstemming te komen heeft de redactie van 3VOOR12.TV de meest leuke, grappige en bijzondere fragmenten nog een keer online gezet.

Natuurlijk speelt het weer een belangrijke rol in deze filmpjes. De poncho’s en regenlaarzen komen regelmatig voorbij. Net als het wapenen tegen de mogelijke storm van 2003. Maar het regent natuurlijk niet altijd, dus onder andere ook mooie zonnige beelden van een langzaam vollopend festivalterrein en een kijkje achter de schermen met een stagemanager.

3VOOR12 probeert ook ieder jaar zoveel mogelijk artiesten een backstage sessie voor onze camera’s te laten doen. Ook hiervan is een mooie selectie gemaakt. Geniet nog een keer van de bijzondere registraties van bijvoorbeeld Starsailor, Franz Ferdinand, Opgezwolle, Jamie Lidell en Dropkick Murphy’s.