De Staat in populaire racegame De Staat in populaire racegame

Tevens uitnodiging Engels festival The Great Escape

, Erik Zwennes

De Staat in populaire racegame

Tevens uitnodiging Engels festival The Great Escape

Erik Zwennes ,

De Staat’s vorige single The Fantastic Journey of the Undergrond Man is geselecteerd voor de soundtrack van het internationale racespel Colin McRae DIRT 2. Hiernaast is de band uitgenodigd voor het Engelse showcasefestival The Great Escape.

Tevens uitnodiging Engels festival The Great Escape

De Staat’s vorige single The Fantastic Journey of the Undergrond Man is geselecteerd voor de soundtrack van het internationale racespel Colin McRae DIRT 2. Van de vorige editie van deze racegame zijn meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

Na Pinkpop, Sziget en Dour is het Nijmeegse De Staat ook nog uitgenodigd voor het Engelse showcasefestival The Great Escape. Naast bands als Abe Vigoda, Crystal Antlers, maar ook de Rotterdamse Elle Bandita, staan de oosterlingen in de schijnwerpers voor boekend Europa. De twee optredens vinden plaats in Brighton aanstaande 15 en 16 mei. Hiervoor moesten wel een aantal Nederlandse shows sneuvelen. Deze optredens zullen later dit jaar alsnog plaats vinden. 

Onlangs nam de band een videoclip op met de gerenommeerde Belgische regisseur Koen Mortier (Ex-Drummer) en was De Staat live te bewonderen in Budapest, tijdens een thema-avond over en met Anton Corbijn.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12