Sessie: Romantische rode Roos in de lift Sessie: Romantische rode Roos in de lift

Roosbeef bezingt het mooie platteland en twee keer de liefde

, Marijke Ursem

Sessie: Romantische rode Roos in de lift

Roosbeef bezingt het mooie platteland en twee keer de liefde

Marijke Ursem ,

Roosbeef staat op Lowlands, stond op Noorderslag, won de Eerste Prijs en gaat in 2010 het theater in. Voorafgaand aan hun headlinershow in Paradiso vroeg 3VOOR12 Roos in de lift en nam drie liedjes met haar op. Eerst alleen, daarna met zijn tweeën en uiteindelijk met zijn drieën. Dicht op elkaar geplakt in de kleine lift van Paradiso. Lieflijk, puur en prachtig opgebouwd.

Roosbeef bezingt het mooie platteland en twee keer de liefde

Roosbeef gaat goed. Nadat vorig jaar hun eerste Nederlandstalige album Ze Willen Wel Je Hond Aaien Maar Niet Met Je Praten uitkwam wonnen ze de Eerste Prijs, speelden in een overvolle tent op Noorderslag en ze staan op het affiche voor Lowlands 2009. In het voorjaar van 2010 doet de band ook nog een theatertour, het kan niet op.

Voorafgaand aan haar headlinershow in de grote zaal van Paradiso plukte 3VOOR12.TV Roos direct na de soundcheck van het podium. We plaatsten haar, met haar accordeon en drie bandleden, in de lift en Roos nam drie liedjes op. Volledig gestript en helemaal puur. Met een niet onbelangrijke cameo van Vlaming Tom Pintens die ook meewerkte aan de plaat.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12