Pete Philly & Perquisite op laatste tour Pete Philly & Perquisite op laatste tour

“Ik zal de liedjes zingen alsof het de laatste keer is”

, Fiona Fortuin

Pete Philly & Perquisite op laatste tour

“Ik zal de liedjes zingen alsof het de laatste keer is”

Fiona Fortuin ,

In december kondigden Pete Philly & Perquisite aan dat het vanaf februari stil zou worden rondom het duo, maar niets is minder waar. Pete & Perq kondigen een laatste tour aan, de Final Celebration Tour. Zo'n titel roept natuurlijk wel vragen op.

“Ik zal de liedjes zingen alsof het de laatste keer is”

In december kondigden Pete Philly & Perquisite aan dat het vanaf februari stil zou worden rondom het duo. Na de release van hun  album Mystery Repeats eind 2007 tourden de twee door binnen- en buitenland, waarna de tijd zou aanbreken dat elk zich op zijn soloprojecten zou richten. Maar die stilte blijkt van korte duur te zijn, want Pete & Perq komen eind deze zomer terug met een theatertour.

Tijdens die tour zal er geen nieuw materiaal te horen zijn, maar wel nummers die nooit eerder live gespeeld zijn. Pete Philly: “Nummers zoals  Believer en Amazed, die voor een normaal concert te rustig zijn komen in het theater wel tot hun recht.” De twee worden op het podium bijgestaan door een 13-koppige bezetting 

Het duo spreekt over een laatste, afsluitende tour met de naam Final Celebration. Zo’n titel roept natuurlijk vragen op, maar Pete Philly wil er niet teveel over uitweiden. “Dat laat ik in het midden. Het zal het laatste ding zijn voor een lange tijd. En ik zal ook de liedjes zingen ‘alsof’ het de laatste keer is.”

Kijk voor data op hun MySpace

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12