Nederlandse acts pakken uit op Lowlands Nederlandse acts pakken uit op Lowlands

Kyteman en DJ Promo doen exclusieve optredens in Biddinghuizen

, Marijke Ursem

Nederlandse acts pakken uit op Lowlands

Kyteman en DJ Promo doen exclusieve optredens in Biddinghuizen

Marijke Ursem ,

Kyteman gaat groot uitpakken op Lowlands. “Het wordt het orkest zoals ik het in eerste instantie voor ogen had. Dus groter dan de groep waarmee we nu optreden. Ik ga nu nog niet verklappen wie er allemaal bij komen, maar ik heb een hoop vriendjes”, vertelt Colin Benders. Ook DJ Promo gaat het helemaal anders doen.

Kyteman en DJ Promo doen exclusieve optredens in Biddinghuizen

Kyteman gaat groot uitpakken op Lowlands. “Het wordt het orkest zoals ik het in eerste instantie voor ogen had. Dus groter dan de groep waarmee we nu optreden. Ik ga nu nog niet verklappen wie er allemaal bij komen, maar ik heb een hoop vriendjes”, vertelt Colin Benders. Misschien kan hij zijn vrienden van Voicst nog eens bellen, of die van Relax en C-Mon & Kypski. Zij stonden al eerder, met Colin in de band, op het podium in Biddinghuizen. “Het blijft tot aan het optreden een verrassing wie er mee gaan.”

Er wordt gefluisterd dat Kyteman’s Freakshow het festival af zal sluiten. Daar zegt hij nog niets van te weten. “Wat ik wel weet is dat we in ieder geval niet op de zondagmiddag om 15 uur zullen staan. Omdat ze weten dat ik dan nog niet wakker ben.” En of ze bij Lowlands weten dat hij aan het einde van de dag, rond middernacht, in de Alpha, op zijn best is, dat weet hij niet. “Als dat lukt zou dat heel bizar zijn, maar voor zover ik weet staan de tijden nog niet vast. Het gerucht blijft dus nog een gerucht.”

Ook DJ Promo gaat het helemaal anders doen op Lowlands. Vorig jaar stond hij voor een overvolle X-Ray, waar hij dit jaar geprogrammeerd staat is nog niet bekend. Op dit moment werkt hij met Top Notch artiesten Aux Raus, Zwart Licht, The Opposites, Sef (Flinke Namen) aan een album, het resultaat hiervan laten ze daar horen.

Vandaag werd bekend dat naast Kyteman ook Vampire Weekend, Paolo Nutini, Spinnerette, The Sedan Vault, Metric, Drive Like Maria, Kabale und Liebe, Aux Raus en Roosbeef op Lowlands spelen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12