FunX binnenkort in dertig steden te ontvangen FunX binnenkort in dertig steden te ontvangen

Wanneer precies is nog niet duidelijk

, Marijke Ursem

FunX binnenkort in dertig steden te ontvangen

Wanneer precies is nog niet duidelijk

Marijke Ursem ,

Het uitzendgebied van radiostation FunX wordt uitgebreid van vier naar dertig steden. Over de details van deze groei weten ze bij FunX ook nog niks. “We werden vanmorgen op de hoogte gesteld voor het ministerie van OC&W, maar daarbij werd nog niets gezegd over het hoe, wat en wanneer”, vertelt communicatie manager Daphne Swart.

Wanneer precies is nog niet duidelijk

Het uitzendgebied van radiostation FunX wordt uitgebreid van vier naar dertig steden in Nederland. Wanneer dit gaat gebeuren? “Daar kunnen we nog niets over zeggen. In principe begint ons nieuwe seizoen met de start van het nieuwe schooljaar, maar of het zo snel al doorgevoerd wordt weet ik niet. In het rapport van OC&W wordt geschreven over 2011. We wachten nog op informatie van het ministerie”, vertelt communicatie manager Daphne Swart.

Over de verdere details, met betrekking tot programmering en budget bijvoorbeeld, kan Swart ook nog niets zeggen. “Deze informatie is ons nog niet bekend. Vanmorgen werden we door het ministerie van OC&W op de hoogte gesteld, maar daarbij werd nog niets gezegd over het hoe, wat en wanneer. Wij zijn in ieder geval heel erg blij met het goede nieuws.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12