Annemieke Schollaardt en Eric Corton gekroond tot Radiobitch Annemieke Schollaardt en Eric Corton gekroond tot Radiobitch

Vaste stand-in 3VOOR12RADIO beste presentatrice

, Atze de Vrieze

Annemieke Schollaardt en Eric Corton gekroond tot Radiobitch

Vaste stand-in 3VOOR12RADIO beste presentatrice

Atze de Vrieze ,

Annemieke Schollaardt is de grootste Radiobitch van Nederland. Dat is een compliment: dinsdagavond werd ze in Studio 21 in Hilversum uitgeroepen tot beste presentatrice op de Nederlandse radio. Eric Corton werd uitgeroepen tot beste mannelijke dj.

Vaste stand-in 3VOOR12RADIO beste presentatrice

Annemieke Schollaardt is de grootste Radiobitch van Nederland. Dat is een compliment: dinsdagavond werd ze in Studio 21 in Hilversum uitgeroepen tot beste presentatrice op de Nederlandse radio. De prijs is bedoeld om vrouwen in de radiowereld in het zonnetje te zetten. De Award werd voor de derde keer uitgereikt, voor de tweede keer mocht Annemieke hem mee naar huis nemen. "Vorig jaar was ik al helemaal in shock", zei ze bij het in ontvangst nemen van de prijs. "Nu moet ik stoppen."

Annemieke Schollaardt werkt voor de TROS op 3FM, maar is ook al enige tijd de vaste stand-in voor Eric Corton in 3VOOR12RADIO. In december presenteerde ze samen met Michiel Veenstra en Eric Corton de 3VOOR12 Song van het Jaar uitzending in Desmet. Ook Eric Corton zelf kreeg een award: in het verder volledige vrouwelijke veld werd hij gekozen tot beste mannelijke dj.

3FM was sowieso de grote winnaar: ook de prijzen voor beste station, aanstormend talent (Tessel van der Lugt) en beste nieuwslezer (Fleur Wallenburg) gingen naar de zender. Andere winnaars waren Evelien de Bruijn (RTV Utrecht/KX, beste regiobitch), Kimberley van de Berkt (538, beste backstagebitch) en Meta de Vries (Omroep MAX, oeuvre award). Eric Corton zong gisteren de sterren van de hemel in een Beatles Vs Stones tribute in Paradiso, Annemieke Schollaardt verving hem in 3VOOR12RADIO. Dat ze beide nog niet bereikbaar zijn voor een reactie vergeven we ze.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12