Opwarmen voor Awakenings: Cari Lekebusch, Wighnomy Brothers, Josh Wink en meer Opwarmen voor Awakenings: Cari Lekebusch, Wighnomy Brothers, Josh Wink en meer

3VOOR12 neemt ook komende Awakenings weer alle sets op

, Ron van der Sterren

Opwarmen voor Awakenings: Cari Lekebusch, Wighnomy Brothers, Josh Wink en meer

3VOOR12 neemt ook komende Awakenings weer alle sets op

Ron van der Sterren ,

Ook zaterdag de veertiende is 3VOOR12 er weer bij als techno evenement Awakenings afzakt naar Eindhoven voor een nieuwe editie in het Klokgebouw. Om alvast in de sfeer te komen, hebben we nu alvast een stapel vette sets voor je bij elkaar geschraapt van de dj´s die je zaterdag kunt horen en zien.

3VOOR12 neemt ook komende Awakenings weer alle sets op

Ook komende zaterdag is 3VOOR12 er weer bij als Awakenings afzakt naar Eindhoven voor een nieuwe aflevering van haar feest in het Klokgebouw. Om alvast in de sfeer te komen, hebben we nu al een stapel sets bij elkaar geschraapt van de dj´s die je vrijdag kunt horen en zien.

3VOOR12 werkt al jaren samen met Awakenings om de sets van haar feesten en festivals voor je te kunnen opnemen. Van vele DJ´s hebben we dan ook al sets in ons archief. Om het je voor de komende Awakenings makkelijk te maken hier een greep van sets door artiesten uit het Awakenings programma:


Vind je het belangrijk dat 3VOOR12 ook in de toekomst DJ-sets blijft opnemen? Word dan nu lid van de VPRO en krijg een 3VOOR12 shirt cadeau!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12