Op pad met Hollandse Nieuwe The Death Letters Op pad met Hollandse Nieuwe The Death Letters

Nu op 3VOOR12 TV

, Renee Hartog

Op pad met Hollandse Nieuwe The Death Letters

Nu op 3VOOR12 TV

Renee Hartog ,

Afgelopen mei was The Death Letters Hollandse Nieuwe bij 3VOOR12. Inmiddels is er getekend bij Cool Buzz en is het debuutalbum ‘The Death Letters’ daar. 3VOOR12 volgde de piepjonge band op weg naar de cd-presentatie in Bibelot, in Dordrecht, op 6 februari.

Nu op 3VOOR12 TV

The Death Letters gaan lekker. Vorig jaar mei was de piepjonge band Hollandse Nieuwe bij 3VOOR12; inmiddels tekende zij bij het label Cool Buzz en is er een debuutalbum. 3VOOR12 volgde Duende en Victor in de loop naar de releaseparty van deze plaat, in Bibelot in Dordrecht, op 6 februari.

3VOOR12 bezocht The Death Letters thuis in Dordrecht, gewapend met camera. Resultaat: een gezellig interview en een knus huiskamerconcert op de bank in de woonkamer. Ook gingen we mee de oefenruimte in. Want de jongens repeteren dan wel ‘bijna nooit’, maar voor de speciale gelegenheid -lees: de presentatie van de debuutplaat- maakten ze een uitzondering. Uiteraard was 3VOOR12 op 6 februari ook aanwezig tijdens de releaseparty in Bibelot. Het is bijzonder om te zien hoe die twee vriendelijke en ietwat verlegen jongens, eenmaal op een podium, als een soort van duiveltjes de zaal schijnbaar moeiteloos plat spelen.

Zien?! Het Hollandse Nieuwe filmpje is nu te bekijken op 3VOOR12 TV.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12