Milow, Novastar, Voicst naar boekingskantoor Friendly Fire Milow, Novastar, Voicst naar boekingskantoor Friendly Fire

The Alternative afsplitsing maakt vliegende start

, Erik Zwennes

Milow, Novastar, Voicst naar boekingskantoor Friendly Fire

The Alternative afsplitsing maakt vliegende start

Erik Zwennes ,

Amper een maand oud heeft boekingskantoor Friendly Fire al een flink aantal namen aan zich weten te binden. Een eerste lijst met acts die zijn meeverhuisd van The Alternative is bekend.

The Alternative afsplitsing maakt vliegende start

De medewerkers van Friendly Fire zijn nog maar net ingetrokken in hun nieuwe Utrechtse kantoor. Toch maakt het nieuwe artiestenmanagement- en boekingskantoor al een vliegende start. De voormalig medewerkers van concurrent The Alternative hebben een imposante lijst namen meegenomen.

Friendly Fire is vanaf heden agent van About, Gram, Kubus & BangBang, Novastar, Pete Philly & Perquisite, The Death Letters, Voicst en Ziggi & The Renaissance Band. Hiernaast is het de lokale promotor van Afenginn, Balthazar, Candi Staton, Dengue Fever, For A Minor Reflection, Lampshade, Milow, Puppetmastaz, Shapeshifter, The Complete Stone Roses, We Have Band, Wildbirds & Peacedrums en Wintersleep.

Het kantoor benadrukt dat het om een eerste lijst namen gaat. Er zullen nog nieuwe acts worden benaderd en een aantal twijfelt nog over een overstap van The Alternative naar de concurrent. Friendly Fire blijft erbij dat de afsplitsing in goed harmonie met de vorige werkgever heeft plaats gevonden. Dit lijkt ondermeer te worden bevestigd door de gezamenlijke concertmailing van enkele kantoren waaronder The Alternative, waar Friendly Fire zich bij aan heeft gesloten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12