Dick Pakkert vertrekt bij WATT Dick Pakkert vertrekt bij WATT

“De emmer is vol”

, Fiona Fortuin

Dick Pakkert vertrekt bij WATT

“De emmer is vol”

Fiona Fortuin ,

Per 1 maart trekt Dick Pakkert zich terug uit Watt. Een opmerkelijk besluit, daar het op dit moment juist de goede kant op lijkt te gaan met het Rotterdamse podium. “Het is allemaal politiek nu, daar heb ik geen zin in.”

“De emmer is vol”

Juist nu de fusie tussen de twee Rotterdamse podia Waterfront en WATT zo goed als rond is, besluit Dick Pakkert zich uit de organisatie terug te trekken. De directeur van programmeerstichting Watt’s Live heeft zijn ontslag ingediend bij de raad van Toezicht.

Vorig jaar december gaf het Rotterdamse college groen licht aan de fusie tussen de programmeerstichting van Pakkert en Waterfront en de uitkoop van de commerciële horecatak. Juist nu het er dus hoopvol voor het podium uitziet, kondigt Pakkert zijn vertrek aan.

Maar bij het vragen naar de reden van zijn vertrek, blijft Pakkert vaag. Hij wil er niet veel meer over kwijt dan: “De emmer is vol. Het is allemaal politiek nu, daar heb ik geen zin in. Een ding is in ieder geval zeker: het heeft niets met het Urban Podium te maken.”

Vanaf 1 maart zal hij zich alleen nog richten op ‘kleine dingen’, wel blijft hij betrokken bij Rotown. Maar de banden met de West-Kruiskade zijn vanaf dan verbroken.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12