Clubavonden 3VOOR12 lokaal gaan voor kruisbestuiving Clubavonden 3VOOR12 lokaal gaan voor kruisbestuiving

“In april sturen we een Haagse band naar Friesland”

, Atze de Vrieze

Clubavonden 3VOOR12 lokaal gaan voor kruisbestuiving

“In april sturen we een Haagse band naar Friesland”

Atze de Vrieze ,

Het is de laatste tijd elke week raak: de laatste weken hadden we al clubavonden van 3VOOR12/Breda en 3VOOR12/Utrecht, komend weekend staat Den Haag op het programma. De oudste lokaalsite van het stel organiseert al ongeveer anderhalf jaar elke twee maanden een clubavond in het Paard Café, zaterdag vindt een nieuwe editie plaats.

“In april sturen we een Haagse band naar Friesland”

Het is de laatste tijd elke week raak: de laatste weken hadden we al clubavonden van 3VOOR12/Breda en 3VOOR12/Utrecht, komend weekend staat Den Haag op het programma. De oudste lokaalsite van het stel organiseert al ongeveer anderhalf jaar elke twee maanden een clubavond in het Paard Café, zaterdag vindt een nieuwe editie plaats, met rockbands Crown Electric Company en Coinage, Grote Prijs van Zuid-Holland winnaar Nicad en de Antilliaanse singer-songwriter Levi Silvanie. “Het is niet moeilijk om bands te vinden voor onze avonden”, zegt Remco van der Ham van 3VOOR12/Den Haag. “Het zijn altijd druk bezochte en gezellige avonden.”

Nu steeds meer lokaalsites hun eigen clubavond hebben, ligt uitwisseling voor de hand. In het verleden werd al eens wat heen en weer geflirt, maar nu begint de samenwerking concrete vormen aan te nemen. “We hebben al gesproken met Amsterdam en Overijssel, van Friesland hebben we zelfs een concrete aanbieding. Zo’n uitwisseling is zinnig, want voor veel lokale bands is het moeilijk om de regio uit te komen. Een Haagse kroegbaas wil liever een Haagse band in zijn zaak, want die neemt meer publiek mee. Maar nu zetten we een goede Haagse band naast een goede band uit een andere regio. In april sturen we een Haagse band naar Friesland!”
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12