Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 19 februari: Amsterdam Klezmer Band en Lay Low, Gomer Pyle Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 19 februari: Amsterdam Klezmer Band en Lay Low, Gomer Pyle

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

, Renee Hartog

Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 19 februari: Amsterdam Klezmer Band en Lay Low, Gomer Pyle

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Renee Hartog ,

Met trots melden wij dat op 19 februari de Amsterdam Klezmer Band, de IJslandse Lay Low en het Brabantse Gomer Pyle het podium van Desmet staan.

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Op 19 februari staan de Amsterdam Klezmer Band, Lay Low en Gomer Pyle op het Desmet podium. Een interessante combi...

Lay Low
Lovísa Elísabet Sigrúnardóttir , a.k.a. Lay Low, komt uit IJsland, staat momenteel onder meer in het voorprogramma van de welbekende Emiliana Torrini en komt in maart met een nieuw album getiteld Farewell Good Night's Sleep. Haar debuutplaat 'Please Don't Hate Me' uit 2006 deed het in haar thuisland erg goed. Dat maakt toch nieuwgierig naar deze 'bluesy zangeres'.

Amsterdam Klezmer Band
Sinds de oprichting in 1996 heeft de Amsterdam Klezmer Band niet verlegen gezeten om optredens (in binnen- en buitenland) en inspiratie, zo blijkt. Vorige maand werd alweer de achtste cd gepresenteerd. De titel van deze plaat is ‘Zaraza’, wat in het Slavisch ‘aanstekelijk’ betekent; een passende omschrijving in het geval van de Amsterdam Klezmer Band. Deze muziek is van Joodse afkomst, met Roemeense, Turkse, Servische en Macedonische invloeden, en is …juist...dansbaar.

Gomer Pyle
Gomer Pyle is een Nederlandse rockband uit West-Brabant die al sinds de jaren negentig aan de weg timmert, met rustige, logge rocksongs, hier en daar met een dikke laag psychedelica en doordringende gitaarriffs. Kortom, Gomer Pyle brengt een eigen variant van de stonerrock met een flinke dosis psychedelica….

Voor de 3VOOR12RADIO LIVE-editie van 19 februari zijn de Amsterdam Klezmer Band, Lay Low en Gomer Pyle geboekt. Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE in Desmet in Amsterdam? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 

3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.


advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12