Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 12 februari: Tom Pintens, The Death Letters en Wooden Constructions Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 12 februari: Tom Pintens, The Death Letters en Wooden Constructions

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

, Renee Hartog

Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 12 februari: Tom Pintens, The Death Letters en Wooden Constructions

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Renee Hartog ,

Intieme liedjes, een jong energiek en vooral getalenteerd duo en wereldse post-punk. Ofwel, Tom Pintens, The Death Letters en The Wooden Constructions...komt dat zien!

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Het podium van 3VOOR12RADIO LIVE is deze week voor achtereenvolgens Tom Pintens, The Death Letters en Wooden Constructions.

Tom Pintens
Hij is zanger, gitarist, toetsenist (vroeger in Zita Swoon) en producer. In die laatste hoedanigheid maakte de Vlaming bijvoorbeeld iets heel moois van het onlangs verschenen album van Roosbeef. Maar in z’n eentje, gewoon als ‘Tom Pintens’ dus, weet hij ook te imponeren met intieme, harmonieuze, verhalende (Nederlandstalige) luisterliedjes. Zijn vrouw schreef hiervoor trouwens de teksten.....

The Death Letters
Na een optreden op Noorderslag en een sterk debuutalbum is de 3VOOR12 redactie fan: ‘zo jong en dan al zo goed…’. The Death Letters, dat is Victor Brandt (16 jaar, drums) en Jordi ‘Duende’ Ariza Lora (17 jaar, zang/gitaar) uit Dordrecht. Met z’n tweetjes brengen ze een mix van rock met vooral punk en blues, en iets van hardrock, pop, emo en country.
Denk The Black Keys, The Datsuns, John Lee Hooker, Hank Williams, John Frusciante, maar dan anders…. Zeker wel een van neerlands meest getalenteerde bandjes.

The Wooden Constructions
The Wooden Constructions komen uit Amsterdam, maar eigenlijk van over de hele wereld. De bandleden brengen zodoende allemaal hun eigen cultuur, religie en stijl mee. Resultaat? Een eigentijdse eigen mix van post-punk, indie en diso house.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12