Radioshow Future Vintage met Winne en Elle Bandita in NAi, Rotterdam Radioshow Future Vintage met Winne en Elle Bandita in NAi, Rotterdam

Expositie Sound(s) of the City zoekt verband stedelijke architectuur en muziek

, Redactie 3VOOR12

Radioshow Future Vintage met Winne en Elle Bandita in NAi, Rotterdam

Expositie Sound(s) of the City zoekt verband stedelijke architectuur en muziek

Redactie 3VOOR12 ,

Future Vintage verhuist voor de tweede aflevering van de 3VOOR12 studio naar het NAi, het Nederlands Architectuur Instituut in Rotterdam. Op vrijdag 11 december bezoeken presentatoren Melodee en Radna daar Sound(s) of the City, een onderdeel van de expositie Open City dat verband legt tussen de architectuur en atmosfeer van steden en de invloed daarvan op muziek.

Expositie Sound(s) of the City zoekt verband stedelijke architectuur en muziek

Future Vintage verhuist voor de tweede aflevering van de 3VOOR12 studio naar het NAi, het Nederlands Architectuur Instituut in Rotterdam. Op vrijdag 11 december bezoeken presentatoren Melodee en Radna daar namelijk Sound(s) of the City, een onderdeel van de expositie Open City dat verband legt tussen de architectuur en atmosfeer van steden en de invloed daarvan op muziek.

Future Vintage begint de middag met een reis langs Los Angeles, Detroit, Londen en São Paulo, steden die ieder specifieke muziekscenes hebben voortgebracht. Je hoort bijvoorbeeld een ode van Theo Parrish aan The Motor City, maar ook Roll Deep over het ontstaan van grime in Oost-Londen. Dan praten Rotterdamse muzikanten als Winne en Elle Bandita over welke muziek hun stad het beste vertegenwoordigt. DJ Thelonious, die architectuur studeerde maar vooral bekend staat om zijn Strange Fruit feestjes in Rotterdam, draait de show aan elkaar.

Het programma:
15.00 - 17.00 opnames Future Vintage, met Melodee, Radna & DJ Thelonious
17.00 - 19.00 the Sound of Rotterdam. Gesprek en plaatjes draaien met Winne, Elle Bandita en Serge Verschuur, onder leiding van Andrew Makkinga.
19.00 - 20.00 Neem je eigen muziek uit Rotterdam mee, DJ Thelonious (Strange Fruit) draait.

Je kunt bij de opnames aanwezig zijn, het hele programma is gratis toegankelijk. Entree voor de tentoonstelling Open City is € 8,-. Kijk voor meer informatie op www.nai.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12