Luister 24 uur per dag naar online radiozender 3VOOR12 CENTRAL

Het 3VOOR12 24/7-kanaal is terug als Windows Media- en als iTunes stream

Ron van der Sterren ,

Toegegeven, het duurde even, maar nu is-ie er dan weer, dit keer voor iedereen: 3VOOR12 CENTRAL, de 24/7 alternatieve popzender is terug als windows media-stream en als iTunes "shoutcast". Laat je niet misleiden door die termen, het betekent niets minder dan dat-ie werkt op zo'n beetje elke computer.

Het 3VOOR12 24/7-kanaal is terug als Windows Media- en als iTunes stream

Wie weet het nog? Nog geen jaar geleden ging de stekker tijdelijk uit onze online radiozender 3VOOR12 CENTRAL. We kunnen nu eindelijk zeggen dat we woord hebben gehouden. Het was tijdelijk.

Want 3VOOR12 CENTRAL is terug. Het door velen gemiste 24/7 online radiostation draait net zoals altijd alles wat je wilde horen, zonder gebabbel, gewoon achter elkaar door. Elke week aangevuld met nieuwe tracks die je op andere plaatsen niet hoort. Laat je horizon verbreden door de heetste selectie alternatieve pop met een scherpe rand, 24 uur per dag.
 
We beginnen met een schone lei. Dat betekent twee dingen. We vallen je niet lastig met 100.000 irrelevante tracks. Het betekent ook dat we klein beginnen met pakweg 1000 tracks en natuurlijk wel koers zetten op die 100.000 :)

So tune in at 3VOOR12 CENTRAL en laat je bedienen. Het kanaal wordt aangeboden als iTunes shoutcast en als Windows Media Stream. Dus zit je op een mac, klik dan op de iTunes link en daarna nog één keer op het gedownloade documentje. Daarna zal 3VOOR12 CENTRAL vast in je iTunes library te vinden zijn. De windows media stream gewoon bookmarken als-ie speelt :)