Exclusieve EP-Luisterpaal nu online Exclusieve EP-Luisterpaal nu online

Nieuwe mini-albums van onder meer Animal Collective, Typhoon & New Cool Collective

, Erik Zwennes

Exclusieve EP-Luisterpaal nu online

Nieuwe mini-albums van onder meer Animal Collective, Typhoon & New Cool Collective

Erik Zwennes ,

3VOOR12 presenteert al jaren op de Luisterpaal de beste, opvallendste en nieuwste albums van het moment. Voor de komende twee weken is een speciale EP Luisterpaal samengesteld. Met onder meer albums van Jim James, Alela Diane en Knalpot.

Nieuwe mini-albums van onder meer Animal Collective, Typhoon & New Cool Collective

In een jaar komen er enorm veel albums uit. 3VOOR12 presenteert al jaren op de Luisterpaal de beste, opvallendste en nieuwste albums van het moment. Door het enorme aanbod moeten we soms streng zijn. Zo komen er geen EP’s op de paal, er moet immers ergens een lijn getrokken worden. Helaas vallen er daardoor in een jaar tijd enkele prachtige plaatjes buiten de boot. Vaak zijn deze nummers later niet op een langspeler terug te horen. Daarom hebben we voor de donkere dagen een speciale EP Luisterpaal samengesteld.

Op deze Luisterpaal vind je bijvoorbeeld platen van Alela Diane, Promo, Knalpot, Jon Hopkins en een uniek minialbum van My Morning Jacket zanger Jim James (aka Yim Yames). De Animal Collective EP staat een week voor de winkeldatum al bij 3VOOR12 online. Hou de Luisterpaal in de gaten, want de komende dagen komen er nog meer bijzondere EP’s op te staan.

De EP Luisterpaal staat twee weken online, daarna een volgend cadeau: de Eindejaars-luisterpaal met daarop de beste albums van 2009.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12