3VOOR12TV-maand: Wild Beasts 3VOOR12TV-maand: Wild Beasts

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Ingmar Griffioen

3VOOR12TV-maand: Wild Beasts

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Ingmar Griffioen ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Vandaag kijken we terug naar Wild Beasts.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

Ze stonden eind 2008 op London Calling en pakten ons dit jaar op het festival in Paradiso wederom in, om dat een week later op het Utrechtse Le Guess Who? festival nog eens dunnetjes over te doen. Drie keer raak dus met Wild Beasts. De indierockers uit Leeds tekenden in november ook nog voor het Album van de Week, maar zelfs langspeler Two Dancers is niet zo geslaagd als deze opname van hun laatste London Calling-show. Collega Zwennes schreef: "Het geluid in Paradiso is prachtig en de zorgvuldig gekozen setlijst komt mooi tot zijn recht. Afsluiters The Devil's Crayon en Empty Nest zijn van een zeldzame klasse." Check het zelf hieronder:

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12