3VOOR12TV-maand: The Veils 3VOOR12TV-maand: The Veils

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Erik Zwennes

3VOOR12TV-maand: The Veils

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Erik Zwennes ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Op deze zesde december kijken we terug naar The Veils.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

'Ik ben een tegenstrijdige motherfucker,' zegt Finn Andrews tijdens deze sessie in Desmet. Andrews (25) is nu al zeven jaar voorman van de Nieuw-Zeelandse rockband The Veils. De zanger is geboren in Londen, maar aan de andere kant van de wereld liggen zijn roots. Daar wonen zijn echte vrienden. Mensen die hij al jaren kent en die zijn onvolkomendheden accepteren. 

Het derde album Sun Gangs bracht hem naar Amsterdam. Hij is wat verward en onrustig tijdens een gesprek vlak voor het optreden. "Touren is voor voor mij erg intens. Ik ben al niet zo'n sociaal-vaardig persoon. Al die interacties zijn voor mij het zwaarst, maar ergens zal dat ook wel goed voor me zijn. Je ontmoet de vreemdste mensen over de hele wereld. Het duurt even voordat ik al die avonturen heb verwerkt. Er zijn oneindig veel dagelijkse situaties waarbij ik over mezelf struikel om me er weer uit te redden. Ik ben nu eenmaal niet zo goed in het dagelijks leven," concludeert hij. #nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12