3VOOR12TV-maand: Moke 3VOOR12TV-maand: Moke

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Atze de Vrieze

3VOOR12TV-maand: Moke

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Atze de Vrieze ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Vandaag kijken we terug naar Moke.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

Voorspelling op de 3VOOR12 redactie een paar maanden terug: Moke's Love My Life wordt dé hit van het voorjaar. Het is maar goed dat er geen kist wijn op gezet is, want de Amsterdamse band scoort deze week al de 3FM Megahit en gaat dus voor de kersthit. 16 september presenteerde de band zijn tweede album in de Rabozaal van de Melkweg, op een podium waar je met goed fatsoen een strijkerssectie op kwijt kunt. Op dat tweede album kiest Moke namelijk voor uitgebreidere arrangementen, die de band nog wat meer grandeur moeten geven. 3VOOR12 was erbij en legde de albumpresentatie vast.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12