3VOOR12TV-maand: Editors 3VOOR12TV-maand: Editors

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Atze de Vrieze

3VOOR12TV-maand: Editors

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Atze de Vrieze ,

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan. Met vandaag een exclusieve sessie van Editors in Desmet.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

Het zal voor veel fans van Editors even wennen geweest zijn: de gitaren achteloos in de hoek gezet, ingeruild voor synthesizers. Gewaagd, volgens sommigen fris, maar in elk geval anders. Maar nog voor In This Light And On This Evening daadwerkelijk in de winkels lag, speelden zanger Tom Smith en gitarist Chris Urbanowicz speciaal voor 3VOOR12 drie nieuwe nummers in uitgeklede versies. En dan blijken Papilion, Eat Raw Meat = Blood Drool en You Don't Know Love helemaal niet te misstaan tussen de oude songs. Met een beetje passen en meten kunnen er zo'n 300 mensen in de Desmet studio in Amsterdam, maar de band stond er in dit geval op dat het publiek klein bleef. Niet meer dan 50 mensen mochten er in de zaal. Veel exclusiever wordt het niet.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12