3VOOR12TV-maand: De Staat 3VOOR12TV-maand: De Staat

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Erik Zwennes

3VOOR12TV-maand: De Staat

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Erik Zwennes ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Vandaag De Staat op Pinkpop.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

Wat een jaar is het geworden voor de Nijmegenaren van De Staat. Het zal vermoedelijk niet snel meer gebeuren dat een band een debuutalbum uitbrengt en binnen een jaar op Pinkpop, Parkpop, Lowlands en twee keer op Noorderslag staat. Onderweg won de band ook nog de 3VOOR12Award voor Wait For Evolution en sieren de heren menig jaarlijstje. Nu gaat de band gewoon door met hun doorbraak en wel op internationale gronden. Het debuutalbum Wait For Evolution gaat in 2010 in Europa en de VS uitkomen via het fameuze Mascot Records.

We hadden vele optredens van de band uit kunnen kiezen om hier nog eens extra uit te lichten, maar kozen voor de show op Pinkpop. Struin rustig rond op 3VOOR12TV voor meer beeld van deze vaderlandsche sensatie.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12