3VOOR12TV-maand: Daily Bread 3VOOR12TV-maand: Daily Bread

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Erik Zwennes

3VOOR12TV-maand: Daily Bread

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Erik Zwennes ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Vandaag kijken we terug naar Daily Bread.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

Het begon als een jonge, snelle en punky ode aan het Amsterdamse zZz. Met veel orgel en een kaal drumgeluid is de vergelijking snel gemaakt. Inmiddels heeft Daily Bread een eigen geluid en een fatsoenlijk debuutalbum; poppy, veel noise en punk, maar vooral drie persoonlijkheden die geweldig spelen.

Die drummer is inmens strak en innemend. De bassist is creatief, dienend en bespeelt de lange hals bij vlagen als een lead gitaar. En dan zangeres Kimberly... wow. Ze is een droom frontvrouw. Ze zweept het publiek op, pakt elke man bij de ballen en is ook nog eens een goede toetsenist. In Desmet stond de band na middernacht geprogrammeerd. Alleen een liveband als Daily Bread kan aan het einde van een avond een halfvolle zaal nog vol doen klinken. Als je goed oplet, spot je ook nog een vervelende jakhals. Bekijk deze spectaculaire band nu op 3VOOR12TV.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12