3VOOR12TV-maand: Coparck 3VOOR12TV-maand: Coparck

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Ingmar Griffioen

3VOOR12TV-maand: Coparck

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Ingmar Griffioen ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Op deze zesde december kijken we terug naar Coparck.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

De perfecte opmaat naar de presentatie van het vierde album van Coparck. De band heeft de neiging geweldige live-shows af te wisselen met minder verheffende optredens. Tijdens deze live-set vallen de puzzelstukjes van de creatieve Amsterdamse groep helemaal op de juiste plaats. De nummers van A Dog And Pony Show worden hier prachtig uitgeserveerd. Zoals de samenzang in het bij vlagen a capella pareltje The Moonset. Vervolgens scoorde de band bij de presentatie in EKKO ook een volle 9. De grillige frontman Odilo leidde zijn geïnspireerde, 100% geconcentreerde band wederom naar de toppen van haar kunnen. Magisch!
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12