3VOOR12TV-maand: CocoRosie live in Caprera theater Bloemendaal 3VOOR12TV-maand: CocoRosie live in Caprera theater Bloemendaal

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Ron van der Sterren

3VOOR12TV-maand: CocoRosie live in Caprera theater Bloemendaal

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Ron van der Sterren ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Op deze tweede december kijken we terug naar CocoRosie.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

Meestal komen internationale bands naar aanleiding van een nieuw album, dat dan gepromoot wordt met een complete tour. Maar soms, soms zijn bands door toeval in het land en hebben ze tijd over. Dat toeval heette bij CocoRosie Oerol. De band rondom twee zusjes werd geboekt voor een bijzonder optreden op het buitentheater- en muziekfestival en wilde met alle plezier ook nog wel een dagje spelen in het Caprera Theater in Bloemendaal. Een perfecte plek voor een perfect droomconcert van de twee engeldames. Inclusief - toch nog - nieuwe nummers! Check het hele concert hier:

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12