3VOOR12TV-maand: C-Mon & Kypski 3VOOR12TV-maand: C-Mon & Kypski

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Atze de Vrieze

3VOOR12TV-maand: C-Mon & Kypski

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Atze de Vrieze ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Op deze derde december kijken we terug naar C-Mon & Kypski.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

Het Utrechtse kwartet C-Mon & Kypski trok een paar maanden met een hele sloot vrienden door het land. Rapper Pete Philly werd in Circus C-Mon & Kypski zelfs doormidden gezaagd, en spreekstalmeesters annex dompteurs C-Mon & Kypski zagen dat het goed was. Toch wilde de groep het nu eens anders: geen gedoe met gasten, maar alles zelf doen. We Are Square, het vierde album, werd dus helemaal zelf ingezongen. De samples uit alle hoeken van de wereld vliegen je nog altijd om de oren. We Are Square werd bij 3VOOR12 ten doop gehouden in een volle Desmet Studio in Amsterdam. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12