3VOOR12TV maand: Bat For Lashes 3VOOR12TV maand: Bat For Lashes

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Fiona Fortuin

3VOOR12TV maand: Bat For Lashes

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Fiona Fortuin ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Vandaag kijken we terug naar Bat For Lashes.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

Niet zo ver voor haar concert in de Rabozaal stond Bat For Lashes al eens in de Melkweg, in de veel kleinere Oude Zaal. Een intieme zaal waar zangeres Nathasha Khan met een zachtroze Pierrot kraag zich liet omringen met kleine lampjes en namaak hertenkoppen.

Aan het einde van de tour in oktober staat ze in de grote Rabozaal. Hoewel er niet veel tijd tussen beide optredens is verstreken, staat er nu een heel andere Khan. Ze heeft altijd wel iets van haar donkere kant laten zien, maar die avond hult ze zich in een duistere sfeer. Ze komt op in een donker gewaad, gedempt licht en visuals van een wolf zijn de enige verlichting. De percussie is zwaarder, waar de synths als mist uit op trekken. En haar stem lijkt nog krachtiger. Veel meer dan haar vorige optreden in de Melkweg weet ze een donkere sfeer te creëren, waar natuur en mystiek een plek krijgen.

Haar familie is overgekomen vanuit Engeland, het mooiste nummer Daniel draagt ze op aan haar moeder en stiefvader. Dit is een bijzonder optreden van iemand aan het einde van haar tour. Jammer genoeg is het concert nog maar tot morgen 8 december te zien op 3VOOR12TV te zien, dus doe er je voordeel mee.

UPDATE!  De concertopname van Bat For Lashes mag tot 31 december online blijven!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12