3VOOR12TV-maand: Alela Diane 3VOOR12TV-maand: Alela Diane

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Fiona Fortuin

3VOOR12TV-maand: Alela Diane

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Fiona Fortuin ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Vandaag Alela Diane in Paradiso.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

Eigenlijk zit ze liever thuis, in Nevada City, een dorpje in Californië, met haar man en kat. Alela Diane is gesteld op regelmaat en huiselijkheid, een vertrouwde omgeving waar de natuur haar omringt. Op het laatste album To Be Still wordt de 25-jarige singer-songwriter bijgestaan door een band. Op 8 april speelde ze in Paradiso, Amsterdam. In de grote zaal, helemaal alleen, hoewel af en toe bijgestaan door een achtergrondzangeres.

 En toch zou je zweren dat ze in de kleine zaal boven staat, voor slechts een paar honderd man. De rust in haar zelf straalt ze ook uit in haar muziek en in haar optredens. Zelfs voor de zwarte gordijnen achter haar weet ze warmte en geborgenheid uit te stralen. Zelf reist ze misschien dan niet graag rond, in Alela Diane vindt ieder zijn muzikale habitat.

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12