3VOOR12 Presenteert...Hot Chip!

Concert van Britse sensatie wordt opgenomen

3VOOR12 Presenteert...Hot Chip in Paradiso. 13 maart aanstaande spelen de Britse elektronische vernieuwers in Paradiso. 3VOOR12 neemt dit concert op in beeld en geluid.

Concert van Britse sensatie wordt opgenomen

Op 13 maart 2008 treed het Britse Hot Chip op in Paradiso. Samen met 3VOOR12 presenteert de band dan hun album Made In The Dark. 3VOOR12 neemt het concert in beeld en geluid op. Ook geven we kaarten weg in de nieuwsbrief en in 3VOOR12RADIO op 3FM. Het optreden is van 22 t/m 29 maart 2008 Concert van de Week op 3VOOR12 Central. In diezelfde week is het concert ook te horen op 3FM op maandag, dinsdag en woensdag in 3VOOR12RADIO.

3VOOR12 over Made In The Dark:
“Het is op het podium waar Hot Chip haar aanhang verkrijgt. Live blijkt het vijftal namelijk een ware technofunksensatie die de fluorescerende nu-rave hype al ruim van tevoren aan zag komen. En Made In The Dark is misschien wel in een TL- verlichte studio tot stand gekomen, maar toch minimaal met het duistere en zweterige van de clubs in het achterhoofd. Niet dat deze nette Britse heren hun cool in zweet en gruis verliezen. Het is meer dat ze er mee weten te spelen.”

Hot Chip frontman Joe Goddard in een interview met 3VOOR12:
“Het nieuwe album heeft de hardste en de rustigste muziek die we ooit met Hot Chip hebben gemaakt. Zowel de snelste als de langzaamste.”