Exclusieve 3VOOR12-sessie Queens of the Stone Age: een echte fan probeert alles om binnen te komen Exclusieve 3VOOR12-sessie Queens of the Stone Age: een echte fan probeert alles om binnen te komen

"Zo ga je niet, zo ga je twee keer op een dag!"

Exclusieve 3VOOR12-sessie Queens of the Stone Age: een echte fan probeert alles om binnen te komen

"Zo ga je niet, zo ga je twee keer op een dag!"

Gewapend met een wandelstok en een goede dronk had Queens of the Stone Age Frontman geen enkele moeite het selecte publiek in Desmet in zijn macht te krijgen. Voorafgaand aan hun Paradiso-show speelde de volledige band een akoestische showcase voor 3VOOR12. 3VOOR12 peilde de stemming bij de grootste fans.

"Zo ga je niet, zo ga je twee keer op een dag!"

Gewapend met een wandelstok en een goede dronk hield frontman Josh Homme van Queens of the Stone Age gisteren een minuut of twintig de Desmet Studio in zijn greep. Voorafgaand aan hun Paradiso-optreden gaf Queens of the Stone Age gisteren een exclusief akoestisch optreden voor 3VOOR12. Er was tijdje voor grapjes, er werd losjes geimproviseerd, en Josh Homme liet weten het erg naar zijn zin te hebben.

De natte droom voor de echte fan, natuurlijk. 3VOOR12 dompelde zich onder in de fancultuur voor de deur van Desmet, en miste bijna de aankomst van de rockhelden.

De sessie van Queens of the Stone Age is binnenkort in zijn geheel te zien op 3VOOR12TV/CENTRAL.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12