Sessie: Michael Gira en Castanets tussen de pispotten van Paradiso Sessie: Michael Gira en Castanets tussen de pispotten van Paradiso

Generatiekloof tussen veteraan en groentje zit hem in een oogpotlood

Sessie: Michael Gira en Castanets tussen de pispotten van Paradiso

Generatiekloof tussen veteraan en groentje zit hem in een oogpotlood

De overeenkomst tussen Michael Gira en zijn voorprogramma Castanets zit hem in hun liefde voor bier en cowboylaarzen. De lift van Paradiso zien beide heren niet zitten, het herentoilet blijkt wél geschikt.

Generatiekloof tussen veteraan en groentje zit hem in een oogpotlood

Michael Gira is een man die je liever niet tegenspreekt. Hij is niet onaardig, noem het duidelijk!Als hij het idee heeft dat het toilet van Paradiso een geweldige akoestiek kent, ga je naar het toilet in plaats van naar de lift. Leuke bijkomstigheid is dat een strenge cowboy tussen de pispotten een mooi vervreemdend beeld oplevert. Zoals een echt professional betaamt, wordt vóór elk nummer de gitaar opnieuw gestemd. Het geheel levert een wat afstandelijke, maar prachtige sessie op.

In het voorprogramma van Gira stond Castanets. Ook al zo’n moeilijke jongen. Met een vreemde en aanhankelijke Française (denk aan Bruce Willis’ vriendinnetje in Pulp Fiction) constant aan zijn zijde, stemt ook hij in met de toiletsessie. Eerst moet wel het diepzwarte oogpotlood om de ogen worden aangebracht. Michael Gira slaat zijn ogen toe en schud zijn hoofd.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12