Bizar in de lift op Bazar Curieux

Stijn, CSS en Liars trotseren haperende liftkooi van Now & Wow

De lift. Als je het zo zegt tegen een dertiger, denkt ie al snel aan een film. Een enge film. Stijn, CSS en Liars lieten zich op Bazar Curieux in Rotterdam verleiden tot een sessie in de oude en vaak vastlopende lift van de oude graansilo in Rotterdam. De film schoot voorbij, maar het ging goed, net..

Stijn, CSS en Liars trotseren haperende liftkooi van Now & Wow

Je moet het maar durven, met zijn vijven in een lift kruipen die eerder op de dag al drie keer is vastgelopen. De medewerkers van de Rotterdamse Now & Wow zijn er heel rustig onder: "Hij loopt zo vaak vast dat we precies weten wat we moeten doen als het gebeurt."

Stijn is de lollige Belg die er genoegen in schept ons Hollanders de baas te zijn. En daar helpt een beetje lef bij. Tuurlijk statp hij in de lift, crosst er zonder angst me naar de dertienede verdieping en doet met zijn hele band ook nog een dansje op het dak.

Het kan ook heel anders. Voor één keer niet achter de gesloten deuren van de lift, maar met een stoel ervoor, als muzikale portier. Dat ook dat intiem kan zijn, zie je in de 'liftsessie' van CSS.

Ook voor een rare settting als dit oude fabriekspand in de haven van Rotterdam is er een absoluut beste combinatie. Met The Liars in de lift wordt de Now & Wow pas echt een luguber dwars en donkers spookhuis, waar je met kippevel en een heerlijk gevoel weer uitkomt.

Check alle drie de liftsessies ddie 3VOOR12 filmde op Bazar Curieux 2006!