Guinness Book of Recordings 2006 volgens Susanne van Hospital Bombers

"Ik ben de bandnazi"

Het 3VOOR12 Guinness Book Of Recordings 2006 schrijft vandaag haar eerste pagina! Vorig jaar al vroeg 3VOOR12 verschillende prominenten uit de muziekindustrie naar hun favoriete opname uit het 3VOOR12 archief van 2006, deejayset of concert. Vandaag is het de beurt aan violist / zangeres Susanne Linssen van The Hospital Bombers.

"Ik ben de bandnazi"

Het 3VOOR12 Guinness Book Of Recordings 2006 schrijft vandaag haar eerste pagina! Vorig jaar al vroeg 3VOOR12 verschillende prominenten uit de muziekindustrie naar hun favoriete opname uit het 3VOOR12 archief van 2006, deejayset of concert. En dit jaar doen we dat weer! Vandaag is het de beurt aan violist / zangeres Susanne Linssen van The Hospital Bombers.

Volgend jaar staat er misschien een opname van de Bombers zelf in, want hun debuutplaat komt in april uit. “Ja, 2007 moet het jaar van de Hospital Bombers worden…” aldus Linssen.

“Eigenlijk heb ik twee dingen gevonden,” vertelt Linssen. “Ik zat een kort filmpje te kijken van El Pino & The Volunteers. In dat filmpje hadden ze het over een bandnazi – iemand die altijd loopt te zeiken en zegt dat de band niet hard genoeg repeteert en zo. Elke band heeft er één, en ik ben de bandnazi van The Hospital Bombers.”

Maar dat is niet the main thing voor Linssen. Zij koos voor:

Fionn Regan in Club 3VOOR12 van 15 november 2006.

“En dat met name het liedje Put a penny in the slot, vanwege de goeie tekst over iemand die per ongeluk allemaal spullen in haar tas stopt. Ik had het live gezien in Club 3VOOR12 en ik was er echt door verrast.”

Beluister het hele concert van de Ierse singer/songwriter Fionn Regan.