3VOOR12.TV in 2007 naar de donderdag

Popmuziekprogramma blijf op Nederland 3

3VOOR12.TV blijft ook in het voorjaar wekelijks te zien op Nederland 3. Het enige wekelijkse programma over popmuziek dat de Publieke Omroep heeft, verhuist in 2007 naar de donderdag.

Popmuziekprogramma blijf op Nederland 3

3VOOR12.TV, het enige popmuziekprogramma van de Publiek Omroep, verhuist in het nieuwe jaar naar de donderdag. De uitzendtijd blijft wel ongeveer gelijk, rond de klok van half een.

8 september 2006 was een memorabel moment: popmuziek kreeg na jaren weer een vaste plek op de Nederlandse Pubieke Omroep dankzij het programma 3VOOR12.TV. 3VOOR12 bemachtigde een tijdslot op Nederland 3 en kreeg de kans om te bewijzen dat het kan, popmuziek op de Nederlandse televisie. Die plek is ook veiliggesteld voor het nieuwe jaar en daar zijn we heel blij mee.

De verhuizing naar de donderdag is natuurlijk balen voor degenen die vrijdag om half zeven op hun werk moeten zitten, maar weer heel goed als je vrijdag het nachtleven in wil. Maar net als met de afgelopen uitzendingen zullen we ook in het nieuwe jaar elke aflevering achteraf weer online zetten en kun je hem bij ons of bij uitzending gemist kijken wanneer het jou uitkomt.

Wil je wekelijks weten wanneer je ons op Nederland 3 kunt zien, meld je dan aan op onze nieuwsbrief of kijk elke donderdag op onze site.