Sessie: Patrick Wolf betrapt in Paradiso lift

(behind) closed doors (V) - Beroepsversierder verblindt ook 1 op 1

Begin april was Patrick Wolf in Nederland voor vier shows. Begin april kwam Mirka uit Finland om haar idool vier keer te kunnen zien en horen. 3VOOR12 liep met haar mee en scoorde onverwacht een unieke liftsessie.

(behind) closed doors (V) - Beroepsversierder verblindt ook 1 op 1

13-5-2005, EKKO, Utrecht, 23.15 uur:
Patrick Wolf is een hartenbreker. Dat kun je zien, maar er is ook bewijs. Na de eerste van vier shows in Ekko was Mirka, een Fins meisje dat speciaal voor Patrick Wolf naar Nederland kwam, niet de enige die in de rij stond om iets met Wolf te doen. Hem de hand te schudden, een handtekening vragen, of - zoals Mirka - hem een zelfgebreide shawl om zijn nek te slaan. Ook een 3VOOR12 reporter stond in die rij en vroeg Wolf: "Zin om met mij in de lift te stappen?"

14-5-2005, Paradiso, Amsterdam, 23.30 uur:
De tweede show zit erop. Finse Mirka is opnieuw in de wolken. En Patrick Wolf houdt zijn gisteren gegeven woord. Samen met de 3VOOR12 cameravrouw stapt hij in de lift en bewijst dat hij niet alleen een volle zaal vanaf een podium kan betoveren, maar ook één luisteraar in een enge lift. Slechts één nummer heeft hij nodig. Opnieuw flirtend, dit keer met de camera. En de kijker thuis.