steun 3voor12

Luister 3voor12 Radio terug

De IJzeren Eierbal en de favoriete tracks van onze favoriete dj's

De IJzeren Eierbal? Is dat een nieuw soort snack? Nee, het is de prijs voor aanstormend talent in de Nederlandse livesector. Iedereen die jonger dan 27 is en een belangrijke rol speelt in de backstage van een poppodium of -festival kan 'm winnen. Tijdens Eurosonic Noorderslag reikt 3voor12 de IJzeren Eierbal voor de derde keer uit, in samenwerking met de Verening Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). Eva belde in 3voor12 Radio met de drie genomineerden van dit jaar

Daarnaast had ze Photay- en Moderat-fan Folkert aan de lijn in de Je Weet Nooit Wat Je Krijgt Request, belde ze met 3voor12-collega Derek van Winsen over de show van hiphopper Pusha T in de Melkweg én mocht ze op een hartverwarmende manier kaartjes voor Luwten weggeven. 

Als klap op de vuurpijl raadden drie van onze favoriete dj's - Jasmín, Luke Cohlen en Detroit Swindle - in het laatste uur van 3voor12 Radio hun favoriete track van 2018 aan. Verder draaiden we de beste nieuwe muziek én kerstliedjes van LCD Soundsystem, Shame en Confidence Man. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk