3voor12 Gelderland

Nijmeegse vocalist Jeroen Antoine presenteert tweede single ‘Zo Zal Zien’

Vocalist van collectief Altijd Onderweg brengt solo ep uit

De Nijmeegse Jeroen Antoine presenteert zijn tweede single ‘Zo Zal Zien’. Het is een eerste track van zijn aankomende ep. DJ Odin, van onder andere r&b en hiphop feesten Chocolade in Nijmegen en Encore in Amsterdam, heeft de track geproduceerd. Later hebben Sam van der Veen (gitaar), Sjoerd Scheffer (drums) en Timo Naomi (mix) ook hun steentje bij gedragen.

De single is zes jaar geleden ontstaan en wordt nu realiteit: "Ik heb altijd in een band vorm gezeten met meerdere vocalisten. Nu heb ik in de tussentijd wel altijd eigen nummers gemaakt. Hieruit zijn nummers ontstaan die ik zo sterk vond en vooral goed vond verwoorden wie ik ben en wat mijn kijk is op de wereld. Dit wilde ik graag verzamelen en uit brengen. De nummers zijn nog steeds relevant en heb ik nu het gevoel dat het moment is om als solo artiest naar buiten te treden."

De track is te beluisteren op alle streamingsites zoals Spotify, Itunes en Deezer. De ep zal een verzameling van tracks zijn die hij in de afgelopen jaren heeft gecreëerd.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12