Zo probeert het nachtleven zichzelf opnieuw uit te vinden

Een rondetafelgesprek ism United We Stream over inspirerende initiatieven en uitdagingen

De clubs mogen weer open, voor dertig man en op anderhalve meter afstand. Ja, dat is een verbetering ten opzichte van de afgelopen maanden, maar nog altijd niet genoeg om de clubs draaiende mee te houden. Samen met United We Stream organiseerden we afgelopen vrijdag een rondetafelgesprek met RADION, SEXYLAND, Garage Noord en Octopus Agents. Wat zijn de meest inspirerende initiatieven en wilde ideeën? En wat zijn de grootste uitdagingen waar het nachtleven voor staat? 

SEXYLAND vertelt over speciale hoepeljurken en de nieuwe club die ze volgend jaar willen openen. RADION praat over het protocol dat bij de Amsterdamse horeca ligt (mogen ze dan voor 70 procent gaan draaien met evenementen voor publiek onder de 35?!). Garage Noord twijfelt of ze überhaupt nog de deuren kunnen openen na de crisis. Octopus Agents legt uit hoe de eerste internationale tours eruit gaan zien. En wat moet een kaartje eigenlijk gaan kosten voor een productie voor dertig man? 

Kijk het rondetafelgesprek hiernaast, bekijk hier de streams van United We Stream en maak hier een donatie voor het Amsterdamse nachtleven.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12