Vanavond in 3voor12 Radio

Welcome To The Village voorpret, inchecken op het Valkhof Festival en Album van de Week: Dirty Projectors - 'Lamp Lit Prose'

Na al die beukende bassen, circle pits en stofwolken afgelopen weekend op WOO HAH! heb je misschien wel even zin in iets anders. Gelukkig staat 3voor12 Radio altijd voor je klaar met tips voor een geslaagd festival weekend, want Jorien probeert elke week een tof festival voor je te vinden die het net wat kleinschaliger, maar minstens net zo leuk - of zelfs leuker - aanpakt. Zo is Leeuwarden dit weekend de place to be, voor de alweer 6e editie van Welcome To The Village. De line-up is er één om je op te verheugen, want je kan er de tofste nieuwe acts live ontdekken zoals: Warhola, The Mauskovic Dance Band, EUT, De Likt, Day Fly, Equal Idiots en The Homesick, maar ook staan er super toffe - wat bekendere - namen op de line-up zoals Mykki Blanco, Mozes and the Firstborn, Warhaus, Wende, Weval en Mark Lanegan. Wat Welcome To The Village nou nog meer zo tof maakt gaat Jorien bespreken met Sjoerd Bootsma, artistiek leider van het festival.

Ook checkt ze hoe het bij o.a. Parquet Courts op het Valkhof Festival is en hoor je alles over en van het Album van de Week: Lamp Lit Prose van Dirty Projectors.

Luister dus naar 3voor12 Radio, van 21.00 tot 0.00u op 3FM, of via 3fm.nl/live.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12