3voor12 Gelderland

Programma kick-off Poppunt Gelderland bekend

Nieuw platform voor muzikaal talent gaat op 18 februari van start in Luxor Live

Onlangs werd al bekend dat Gelderse artiesten binnenkort aan kunnen kloppen bij Poppunt Gelderland voor ondersteuning bij hun muzikale carrière. Nu is het programma voor de kick-off van dit platform op maandag 18 februari in Luxor Live bekend.

Sprekers
De avond wordt geopend door gedeputeerde Josan Meijers (Provincie Gelderland) en ingeleid door talentmakelaar Imke Loeffen (Poppunt Gelderland). Vervolgens wordt kort kennisgemaakt met dj en organisator Davy Brandts (Draaikunde), muzikant en festivalchef Pim Kokkeler (Booster Festival), mc en fondsenkenner Georgios Lazakis (Matchmaker Cultuur), talentontwikkelaar Milan Roerdink (Popsport, Gigant), subsidiespecialist Gabrielle de Nijs Bik (Provincie Gelderland), programmamaker Jan Willem van der Hogen (Omroep Gelderland), urban-voorvechter Simon Mamahit (Cultuur Oost) en programmeur Iwan Jonker (Epop Festival). De avond wordt gepresenteerd door oud-nachtburgemeester Angela Verkuijlen.

Muzikantenpanel
Tijdens de kick-off hoor je meer over ervaringen van onder anderen bassiste Pom van Druenen van de band REDFORTUNE, dj en producer Shalouw Sophy van o.a. Chamos, Watermeloen en dj-school De Berg, producer Stijn Vissers en mc Jip Jansen van het Achterhoekse hiphopduo Vissers & Jansen en bassist Bjorn Schouten van de band Spark of Sanity, winnaar van de wedstrijd Parel van de Betuwe.

Livemuziek
Tijdens de kick-off zijn er optredens van het 14-jarige Americana-talent Olaf Putker, electro-belofte en Arnhemse producer Just Big Hills, de Apeldoornse rapper Dani en de Nijmeegse band Waltzburg. De avond wordt muzikaal omlijst door het 3voor12 Gelderland dj-team.

Info & aanmelden
De kick-off van Poppunt Gelderland is op maandag 18 februari vanaf 18:30 in Luxor Live in Arnhem. Entree voor de kick-off is gratis op vertoon van een entreebewijs, aanmelden kan via www.luxorlive.nl of het Facebook-evenement.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12