steun 3voor12
3voor12 Gelderland

SMKMRKT Labyrinth tijdens Vierdaagsefeesten

Van 14 t/m 20 juli op de Waalkade, Nijmegen

Voor het vierde jaar op rij bezet SMKMRKT de achterkant van de Waalkade en organiseert het een festival rondom het Labyrinth met dit jaar een extra podium, een hoop verse foodtrucks, meer optredens, activiteiten en samenwerkingen. Na drie succesvolle jaren breidt SMKMRKT Labyrinth uit.
 
Dansen bij 'Het Labyrinth'
Iedere avond een ander feestje. Op de zaterdag is er disco met ‘Blauwdruk’, op zondag soul van ‘Soulcity’, de maandag afrobeat en disco met ‘Drift’. De dinsdag staat in het teken van verse hiphop met ‘Chocolade’, de woensdag zijn het de pop hitjes van ‘Het Zusje Van Debbie’, donderdag musica latina met ‘Fiesta Macumba’ en de vrijdag wordt traditioneel op Jamaicaanse wijze afgesloten met de reggae van ‘Boomshakalak Soundsystem’.
 
Drift’s Danspaleis
Na het succes van vorig jaar wordt SMKMRKT op zaterdag 14 juli om 14.00 geopend met een dansmiddag voor jong en oud. Speciaal voor de gelegenheid en om in het bijzonder een breed publiek te trekken zal niemand minder dan ‘Olga Commandeur’ van ‘Nederland in Beweging’, zorgen voor een uitgebreide warming up.
 
Veel variatie en afwisseling
Iedere dag is er van alles te doen. Zo staat zondag avond in het teken van het vuurwerk tijdens ‘de Waal in Vlammen’. Hierna treedt feestband ‘De B.A.B’ aan op het terras en draaien de dj’s van ‘Soulcity’ de meest soulvolle tunes. De gehele woensdag kleurt SMKMRKT roze. In de vroege middag is er een speciaal programma om de lopers te verwelkomen. Naast deze speciale dagen staat er de hele week een muzikaal programma op drie podia geprogrammeerd.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland