steun 3voor12

20 jaar 3voor12: Sue the Night kiest The War On Drugs

Stem nu op je favoriete songs van de afgelopen 20 jaar

3voor12 bestaat 20 jaar! Of nou ja, bijna dan. Op 18 mei zijn we jarig, en dat gaan we de hele maand mei uitgebreid vieren. We trappen de feestmaand af met de Top 100 van 20 jaar 3voor12, met de allerbeste songs uit de afgelopen twee decennia. Gekozen door jou! Je kunt nu stemmen op je tien favorieten. Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Radio schakelt stemadviseurs in.

Dinsdagavond hoorde je de keuze van Suus de Groot, beter bekend als Sue the Night. Voor haar was het helemaal niet zo'n moeilijke opgave: 'Het was heel makkelijk eigenlijk! Deze sprong meteen in het oog, en het was direct een winner. Het was meteen van: oké, die, duidelijk!' Suus gaat voor 'Red Eyes' van The War On Drugs, een van haar favoriete bands. 'Dankzij 3FM heb ik ze ook ontmoet, toen ze daar vorig jaar een akoestische radiosessie deden. Ze hebben toen mijn platen die ik van ze heb ondertekend, en ik heb ze mijn plaat gegeven. Ik was echt een fangirl, haha!'

Luister hier het volledige interview met Suus in 3voor12 Radio, waarin ze ook vertelt welke van haar nummers door The War On Drugs geïnspireerd is.

Stemmen voor de Top 100 van 20 jaar 3voor12? Dat kan hier!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk