Kijk terug: J. Cole live op WOO HAH!

Headliner maakt het helemaal waar

Zeker in Amerika wordt J. Cole vaak in één adem genoemd met Kendrick Lamar en Drake. Onderdeel van de Grote Drie van zijn generatie, dus. Met z’n allereerste Nederlandse festivalshow bewijst de concious rapper op WOO HAH! waarom hij zo’n flinke naam is: ijzersterk rappen, volledige stemcontrole, en dan ook nog een paar gigantische bangers waarmee hij het hele veld kan inpakken.

Kijk hier een gedeelte uit de show terug. Voor ‘ATM’ houdt–ie een wat belerend monoloog over ‘the root of all evil’ (geld!), bij hit ‘K.O.D.’ krijgt iedereen gek en hij durft ook een blokje te glijden met ‘Love Yourz’. Elke keer dat het publiek een ad-lib mee mag doen, flitsen de koplampen op het hoofdpodium groots op en valt weer op hoe massaal het veld is en hoeveel mensen keihard staan mee te bouncen. Het is een magisch gezicht, en het meest collectief euforische moment van WOO HAH dit jaar.

Lees hier de recensie van de zondag, hier check je ons WOO HAH!-dossier. Shows van o.a. 6LACK, Denzel Curry en A Boogie Wit Da Hoodie kijk je op ons YouTube-kanaal.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12