Sunday Snooze: Hoor een mix zoals Carista die in haar woonkamer luistert

'Op die manier kan ik de hele wereld aan'

Zo’n zomer dat alles op zijn plek valt, noemt Carista deze zomer. Haar set op Dekmantel was een van de meest besprokene, op Lowlands pakte ze de X-Ray in, op Into the Great Wide Open wist ze het toch wat stijve eiland écht aan het dansen te krijgen. Maar hoe klinkt Carista eigenlijk als ze een mix maakt voor een luie zondag?

‘Ik luister in elk geval zo min mogelijk uptempo in mijn woonkamer’, vertelt Carista. ‘Eigenlijk draai ik alles wat ik niet als dj draai.’. Lachend: ‘veel filmisch piano gefriemel. De mix begint daar ook mee, en vanaf daar langzaam naar langzame jazz, steeds wat meer vocalen en meer percussie.’ Perfect om rustig aan te doen en met familie en vrienden te evalueren hoe de week ervoor was, zoals zij dat zelf ook doet. ‘Ik bespreek ook altijd met mijn tourmanager of agent hoe de sets waren. Wat heb ik gedaan, hoe voelde ik me erbij? Op Lowlands en Dekmantel merkte ik bijvoorbeeld goed dat de festivals al jarenlang meegaan. Iedereen is chill, waardoor ik ook totaal geen druk voel. Op die manier krijg ik het idee dat ik de hele wereld aan kan.'

Sunday Snooze wordt elke zondagochtend tussen 08.00 en 09.00 op KXRadio uitgezonden, abonneer je ook via RSS feedStitcher of iTunes of check ze hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12