steun 3voor12

123 nieuwe namen voor Eurosonic Noorderslag 2019

Onder meer Pip Blom, Pitou en EUT naar Groningen

De line-up voor Eurosonic Noorderslag 2019 begint echt vorm te krijgen. Vandaag breidt het Groningse showcasefestival zijn affiche uit met liefst 123 nieuwe namen uit heel Europa. Daaronder vallen ook 19 nieuwe acts uit Tsjechië en Slowakije, de twee focuslanden van Eurosonic Noorderslag 2019. 

Daarnaast bevindt zich onder de nieuwe bevestigingen een flink aantal Nederlandse namen. Onder meer Arp Frique, EUT, Pip Blom en The Mauskovic Dance Band reizen in januari af naar Groningen. Ook een speciaal project van broeder Dieleman met Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal) en cellist Frans Grapperhaus is toegevoegd aan het programma. Eerder werden Rimon en San Holo al bevestigd voor Eurosonic en werden de eerste namen voor Noorderslag - het Nederlandse onderdeel van het festival - bekendgemaakt. 

Andere aansprekende toevoegingen zijn het Britse Black Midi, het Belgische Blu Samu, het Portugese Diron Animal en de Duitse Niklas Paschburg. Alle nieuwe namen voor Eurosonic Noorderslag zijn te vinden op de website van het festival. Inluisteren kan hiernaast. 

Eurosonic Noorderslag vindt van 16 t/m 19 januari 2019 plaats in Groningen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festivals.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk