KI/KI cureert de mainstage van Draaimolen 2024

Amsterdamse techno-queen mag de line-up samenstellen

De Amsterdamse techno-queen KI/KI krijgt de sleutel van de mainstage van Tilburgs dancefestival Draaimolen. Twee dagen is zij daar curator en mag ze haar droom-line-up samenstellen. Op Instagram suggereert ze vast dat ze ook een zeldzame live-set zal geven (normaliter doet ze dj-sets). De KI/KI-liveprimeur kreeg Draaimolen in 2022. Afgelopen jaar was ze ook al headliner van het festival in een unieke b2b-set met Sevdaliza, en in 2019 draaide ze voor het eerst op het festival als jonkie, toen in een b2b met Afra. 

Als curator van de mainstage stapt KI/KI in de voetsporen van Job Jobse, die vorig jaar de mainstage twee dagen omtoverde tot Strangelove-stage en o.a. Chuckie & De Schuurman en Anetha b2b Mama Snake uitnodigde, zelf ging hij b2b met Benny Rodrigues. Draaimolen gaat ook weer stage-hostings aan met Eris Drew & Octo Octa, Nous'Klaer en Blawan & Pariah. De line-up wordt later bekendgemaakt.

Draaimolen is een van de kroonjuwelen van het festivalseizoen en een van de 50 belangrijkste festivals van Nederland. Meer #nieuwenamen voor het festivalseizoen vind je in ons dossier met de belangrijkste lineup-aankondigingen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12