3voor12 Gelderland

Eerste Gelderse Ambassade op Booster Festival 2019

Pre-conferentie 11 maart in Luxor Live Arnhem met tips & tricks voor artiesten

Booster Festival en Poppunt Gelderland slaan de handen ineen: dit jaar is er op het showcasefestival in Enschede zaterdag 6 april voor het eerst een Gelderse Ambassade te vinden met Gelderse acts Mr. Weazley, Thaïti en Snow Coats. Ter voorbereiding komt Booster naar Gelderland voor een speciale pre-conferentie voor artiesten op maandag 11 maart in Arnhem.

Op 6 april is de vijfde editie van het Booster Festival in Enschede. Overdag is er een muzikantendag waar men tips en advies kan verzamelen bij professionals uit de muziekindustrie. ’s Avonds is er een showcasefestival met live-optredens van de meest veelbelovende acts uit het oosten van het land. In het café van Metropool presenteren drie topacts uit Gelderland  - Mr. Weazley, Thaïti en Snow Coats - zich aan de muziekindustrie en het publiek.

Pre-conferentie in Arnhem
Voorafgaand aan het festival organiseert Booster dit jaar in Arnhem, Zwolle en Enschede een pre-conferentie voor de acts die op het festival spelen en andere geïnteresseerde artiesten. Op maandag 11 maart in Luxor Live vertelt festivalchef Pim Kokkeler alles over de panels, bespreken Arris Roordink en Martijn Crama de muziekprofessionals die aanwezig zullen zijn, deelt muzikant Ruud Gielen zijn ervaringen en laat programmeur Waldo Volmer van Gigant weten waar hij op let bij het spotten van talent.

Gratis aanmelden kan via deze link: Ik meld me aan voor de pre-conferentie in Arnhem

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12