Vanavond in 3voor12 Radio

Pale Waves live en de DJ Shortlist van Lefto

Je hebt hun liedje ‘Television Romance’ al vaak voorbij horen komen op 3FM en vanavond zijn ze in de studio: Pale Waves! Deze band uit Manchester maakt romantische indiepopsongs met een donker melancholisch randje. Ze zijn onder de vleugel genomen door Matty Healy, de frontman van The 1975, die nu bezig is hun debuutplaat te produceren en Pale Waves heeft meegenomen op een enorme tour in Amerika. Vanavond komen ze naar de studio om hun Megahit 'Television Romance' te spelen, en vraagt Roosmarijn Reijmer ze natuurlijk alles over het aanstaande debuutalbum.

Ook hoor je in de DJ Shortlist de favoriete tracks van Lefto, de Vlaamse dj die wekelijks een programma maakt op Studio Brussel maar vooral de hele wereld rond reist om te draaien en nieuwe artiesten te ontdekken. Dit weekend staat hij in Rotterdam op REC. Festival.

Verder nemen we even een kijkje in de AFAS Live bij de uitverkochte show van geliefde indierockband The War On Drugs. Zou het live net zo meeslepend zijn als op die heerlijke plaat A Deeper Understanding?

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog kaarten winnen voor de show van Father John Misty in TivoliVredenburg!

Luisteren dus, vanavond van 21:00 tot 00:00 uur naar 3voor12 Radio op 3FM.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12